arcotempelaar.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.

Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.

Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!

Leuk dat je met me meereist!

Arco

anne bezemer

hey mees,
bent u daar al?
wel, dan is het er leuk?
vast ssuuppeerr mooi!!!
en hoe is het huisje(je huis???)
groetjes van anne.
ps: nog veel plezier!!!!

rachèl klop van uw oude klas die u niet meer ziet.

zal inderdaad heel mooi daar zijn. nog veel plezier en natuurlijk een souvenier meenemen hè?
wel voor de hele klas

groetjes van rachèl klop van uw oude klas die niet meer ziet.

school/buur,maat (Toon)

aha uw vriendin is gwn een muismat maar warom een muis mat warom geen fles cola of een zakje chips van toon laterzzzz

Brighid

Hoi,
Hoe is het?

Brighid

julia a

hallo mees
u moet niet zo van die gemene foto s sturen :(

Maarten je versmaat ????

hallo hoe gaat het versmaat meester arco moet je dit filmpje zien zo iets als thomas weet nie of hij het doe denk het niet nou anders kunt u filmpjes maken doei vermaat en ik heb vandaag lekker gegetenhttp://elfyourself.jibjab.com/

Maarten je versmaat ????

hij doet het niet doh !!!!! maar ik heb alsnog lekker gegeten en u nou ik wel weet je wat ik heb gegeten ...... iets dag versmaat je kan nu wel daarop je eigen filmpje maken doei mmm eten

Maarten je versmaat ????

hallo ik heb alsnog lekker gegeten

ik heb dorst

Maarten je versmaat ????

ik haal even wat drinken kom daarna weer terug

ahhhhh lekker sinas

Maarten je versmaat ????

wis je dat ik kees heet en om dat ik kees heeet ben ik u vriend en omdat ik kees ben dus uw vriend krijg ik ook hoge cijfer's en dat vind ik leuk
maar ik ben kees
heb ik dat al gezegd
???
nou ik ben kees en wie bent u o
heb ik het nog niet gezegd
nou ik ben kees
aangenaam
kennis te maken hoor
en heb ik al gezegd
dat ik .....
aaaaahhhhhhhhhh!!!!!!!
kees heet
ik zag me zus keeselientje
maar ik ben kees en u bent o
u bent meester arco of niet
nou ik ben kees en u meester arco
en ik heet kees vergeet dat niet

ps........ ik heet kees
van kees voor meester arco

haha

Maarten je versmaat ????

leuk om meester arjan te irriteren met dat piep piep piep

ha

Maarten je versmaat ????

dit is mijn laaste bericht doei van maarten je versmaat

ps ............................. ik heet kees

Maarten je versmaat ????

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

ik heb niks te doen....

nou ja doei

Maarten je versmaat ????

pffffffhhhhh wat moet ik gaan doen

Maarten je versmaat ????

ik weet het eten en drinken en naar de wc

doei

echt waar doei

dag

doei / dag

school/buur maat Toon

ey mr arco ist leuk in bonaire ??? en ik heb ook een berigt voor kees als jij kees heet warom heet je dan geen jan of geen piet als ik piet was heten ik ook geen kees dus als ik maarten heet heet ik ook arco dus als arco henk heet heet henk ook geen maarten snap je ??? wauw wat gebruik ik vaak het woord heet ha ha dus kees drink nooit te veel gazeuse van de BAS ha ha want dan ga je spacen voor al die blauwen die smaakt naar kouwgom ja ik ben hyper dus als ik Toon heet heet ik geen yoram maar als ik yoram heet heet ik ook geen vermaatje oo jee daar begin ik weer nouw veel groten en fruit laterzzz

school/buur maat Toon

sorry bericht is met een ch en nie met een g ha ha domme fout

marit van ballegooijen

hello,
is het leuk in bonaire
u zit lekker in de zon en wij moeten in de
plenzende regen naar de gym niet eerlijk :(
groetjezz marit

julia meijers

hey mees
hoe gaat het?
als de school klaar is zet uw dan foto's op deze suite.
en kunt uw de zon mischien hier heen sturen dan sturen wij de plenzende regen wel naar uw:)
groetjes julia

Glenn Dalm

Is het een beetje gezellig meester heb je het na je zin en is het er een beetje druk ofniet meester

Groetjes Glenn

yoram je beste voetbalmaat

he die arco hoe ist op bonaire hoe vaak heb je al gezwommen en wist je al dat suarez naar liverpool gaat ik snap dat niet????????????????? maar ja ze moeten het zelf weten de slechte mensen en jol is weg frank de boer is nu de trainer.
en bij ons op school gaat alles goed voporal met mij ook al heb ik last van mijn knie schijf alles verder top.
ik heb vandaag een hele mooie goal gemaakt eerst speel ik door maarten's benen en dan kaats ik op max en dan scoor ik met achter het standbeen langs door amber's benen.

nou nog een fijne tijd gegroet je voetbalmaat yoram

De Sherrif

Hoi Tempeloerus,hoe gaat het? Volgens mij mis je Bas enorm,geen kans om er daar een te beginnen?Enne ik ben niet boos hoor,goed je best blijven doen,en blijven genieten he,het is zo voorbij.Je bent al over over de helft :( Nog even en je kan weer de dril sergeant spelen,die mis ik trouwen wel,gezapigheid troef hier.Allemaal watjes,nou de groeten van ons allemaal hier en laaateerrrrrrrrrrrr