Siman diesdos
Bon nochi nederlanders en mensen die ergens op de wereld verblijven,
Tjah, op z'n toins. Waar moet ik mee openen. Nou ik heb er maar 1 woord voor. Bijzonder!
Vorige week zaterdag was het eindelijk zover. Windsurfing on Sorobon beach. Weinig wind helaas maar perfect om het te leren. We stonden 10 minuten en eigenlijk ging alles heel voorspoedig. Al snel kregen Mathieu en ik grotere zeilen om meer snelheid te maken en het ging fantastisch. Op de foto's is te zien dat het echt de beste plek ter wereld is. Kristalhelder water tot aan kniehoogte dus je stond zo weer op de plank.
Die ochtend zijn we eerst langs de zuidpunt gereden waar Liesbeth eindelijk haar eerste schildpad heeft gezien. Ze was door het dolle. Het blijft een prachtroute.
Zondag zijn we naar het nationaal park gegaan om daar lekker rond te scheuren en goed te kijken. Het weer was een beetje bewolkt met een paar druppels maar tegen de middag trok het open. Wat een uitzicht heb je dan. Fascinerend. Ook waren er meer wegen op dan de eerste keer dus meer kunnen zien. Aan het einde van de dag kunnen snorkelen waar er grote midnight parrotfish om je heen zwommen, zoek maar op via google.
Maandag was het weer tijd om naar school te gaan, door de drukke vakantie was ik verrot maar het was wel weer leuk. Raar om te beseffen dat het nog maar 3 weekjes is. Het was wel even inkomen maar aan het einde toch wel weer relaxt. Die dag gingen we Mathieu ook naar het vliegveld brengen maar dat leverde wel de grootste error op die we konden hebben. Het vliegveld bleek gesloten te zijn vanaf 6 uur door reparaties aan de landingsbaan. Dit vormde een groot probleem want Mathieu zou half 8 vliegen. Kortom, geen vlucht naar Curacao en dus ook niet naar Nederland. Dat is wel even slikken. Die avond was er niks meer te regelen en toen zijn Liesbeth en Mathieu vanaf 3 uur in de ochtend gaan bellen naar Nederland. Om iets te regelen. Ik ben toen alleen naar stage gegaan en heb daar Liesbeths klas gedaan. Uiteindelijk kon Mathieu donderdag mee met een rechtstreekse vlucht vanaf Bonaire.
Woensdag en donderdag hebben ze dus nog 2 mooie dagen samen gehad. We hebben er een leuke tijd van gemaakt en donderdag afscheid genomen van hem. Wij moesten toch naar stage. Daar kwam het verzoek om vrijdag de klas van Liesbeth nogmaals over te nemen met de eindafsluiting van het thema wat eigenlijk een soort feestje is. Dus dat heb ik vandaag gedaan. Het was heel leuk want het thema was beroepen en iedereen kon verkleed als een soort beroep zijn. ik kreeg een BOPEC overall en een lasbril. BOPEC is trouwens een oliemaatschappij op Bonaire. Dus daar heb ik hele dag lol mee gehad.
Dit was de week weer in een notendop, er wordt gelukkig ook nog aan school gewerkt en kan melden dat ik maandag de eindpresentatie heb voor de directie van de school en dinsdag voor het hele team. Kortom, spannend weekje voor de boeg. Ook mijn beoordeling van stage staat voor de deur.
Dit weekend is het weer een duikweekend met wrakduiken en nachtduiken. Ik ga maar eens kijken hoe dit gaat zijn. Spannend dus!
Wist-je-dat:
- de waarde heer Toine rat heeft gegeten
- dit zwaar bizar is
- er van de week mensen van een school uit curacao waren
- deze mij een baan aangeboden hebben
- de directeur dit zelf deed
- dit echt te grappig is
- de directrice van mijn school toen zei dat ik van hun school was
- ze ook gezegd hebben dat ik niet meer weg mag
- dit toch echt gaat gebeuren
- Mathieu veilig thuis is
- hij zijn werphengel heeft laten liggen
- hij goed kan sorteren
- Liesbeth vandaag de hele dag aan haar scriptie heeft gewerkt
- dit te bizar is
- ze ook mijn eindrapport heeft laten afdrukken
- dit uiteraard geweldig is
- in slagbaai de mooiste snorkelplek ter wereld is
- Liesbeth de grote vissen fascinerend en eng vond
- vandaag er gedanst is door leerkrachten op school
- dit me echt deed denken aan de brug
- Meester Arjan nog even vol moet houden
- ik hem dan weer kom ondersteunen
- hij ondertussen al musical en kampkriebels heeft
- er volgende week misschien onderwater foto's gemaakt gaan worden
- dit me wel vet lijkt
- het nog maar 2 weken is voor ik zo'n beetje weer thuis ben
- dit echt al gaat opschieten
Tot volgende week,
Arco
Nog maar 2 weken maat,
Geniet er nog maar even flink van nu het nog kan!
Dat gaat ongetwijfeld goedkomen als ik zo lees wat er zoal nog op het programma staat voor de komende tijd. Succes met je presentaties en beoordelingen aankomende week en wij spreken elkaar snel weer ;-)
het schiet alweer op.je beoordeling zal vast goed zijn. mis je ons al?veel suc6 maar weer van de meiden kusjes uit Reeuwijk.moest ik doen hoor. doei
Je wordt al aardig bruin,succes met je eindpresentatie het zal vast goed gaan nog een paar weken en dan weer richting Zwijndrecht dat zal wel even wennen zijn maar geniet nog maar even van de die prachtige natuur en alle andere dingen die je nog gaat doen.
Tot gauw een groet uit Woerden van ons allemaal.
nou zeg, twee vermeldingen van mijn naam op deze blog, welk een eer! Vandaag dus de presentatie voor het hele team, of misschien leef jij nog wel gisteren (voor mij dan). Desniettegenstaande: heel veel succes, en met minder dan een 8 nemen we geen genoegen. Of rekenen ze daar met A t/m E als becijfering? Het goede in alles, geniet nog van de zeer korte tijd!;)
Hee Arco!
Heb weer even een verhaal van je meegepakt ;-) nice hoor! Hoe is het eigelijk met je assistentschap van Lies.. In ieder geval haar lessen overgenomen, Klasse! :-P T gaat alweer opschieten. Geniet er nog even lekker van! Neem je die relaxedheid van daar ook mee naar de Bas? Of moeten we ineens weer hard gaan werken haha ;-)
Tot over paar weekjes! Lies de groeten.
Groeten Marco
Eindelijk een bericht uit het Teunshonk, we schrijven dan niet veel maar lezen wel je geweldige verhalen hor!!!
Wat een supertijd beleef jij daar, harstikke leuk.
Geniet de laatste weken dubbel he???
Groetjes van ons allen
Ha Arco,
Ik voel me vereerd hoor, weer genoemd in je wis-je-datjes.....haha!
Het is wel een drukke periode, maar als jij terug bent, komen er nog genoeg van die periodes aan hoor! Dus kan je je lol wel weer op hier.
Het is toch wat hè, al die banen die je worden aangeboden! Dat zegt genoeg over jou, toch?
Geniet er nog maar even van! De laatste week is aangebroken....
Groeten,
Arjan
....ik bedoel natuurlijk wisT-je-datjes......even een T vergeten! En dat als je meester bent......treurig!
Ja kom maar terug ja!:(
haha, neehoor! je bent heerlyk aan het genieten en dat moet je lekker zo houden!
Het ziet er allemaal helemaal perfect uit!
Geniet er nog even van, en succes met alle verslagen en beoordelingen!
xx
Was echt een rete vette vakantie.
ik ben alleen mijn wegwerphengel kwijt, ligt hij nog daar;)?
Ik denk dat je scheurkalender toch bijna aan het opraken is nu......